Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Workshop persbericht schrijven

EMMELOORD/LELYSTAD – Effectieve persberichten leren schrijven? Bodé Media – Tekst & Publiciteit uit Emmeloord en Lelystad biedt sinds kort de workshop Pak Publiciteit aan. Om bedrijven en organisaties te leren hoe ze nieuws op een professionele manier naar buiten kunnen brengen.

In de eenmalige workshop van ongeveer drie uur, leren de maximaal twintig deelnemers hoe ze kunnen schitteren in de media door effectieve persberichten te sturen naar de juiste kranten, magazines en nieuwssites.

 
Om het echt concreet te maken, gaan de deelnemers aan de slag met een onderwerp uit hun eigen werkpraktijk. Onderdeel van de workshop is een schrijfoefening en het daadwerkelijk versturen van een persbericht.
Tekstschrijvers Cindy Deumers, Donna Oevering en Debora Boomsma van Bodé Media zijn alle drie ervaren (bedrijfs)journalisten. Ze werkten jarenlang voor regionale en lokale kranten in Flevoland. Ze draaiden ook regelmatig mee op krantenredacties en schreven voor landelijke media, zoals het Algemeen Nederlands Persbureau (ANP). Kortom; de tekstschrijvers van Bodé Media kregen al heel wat goeie en minder goeie persberichten onder ogen.
Met heel veel praktische tips en een schrijfoefening leren de deelnemers in de workshop Pak Publiciteit onder meer wat de voordelen zijn van gedrukte en online media, welke media er zijn, hoe ze een goede nieuwsinsteek kunnen kiezen voor een persbericht en hun nieuws bondig en aantrekkelijk kunnen opschrijven.

Meer weten? Kijk op www.bodemedia.nl of mail naar info@bodemedia.nl.

Terug naar overzicht

Delen: