Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 01-03-2019
  Deze avond wordt georganiseerd door het CDA, D66 en Bedrijven Actief Noordoostpolder om een snelle, goede OV verbinding in de Noordoostpolder weer op de politieke agenda te zetten. Sprekers zijn: Maurits von Martel en Rutger Schonis (namens hun Tweede Kamer fractie) Rob van de Bijl (specialist mobiliteit en gasthoogleraar) en Dorothé ... Verder lezen »
 • Gepost op 22-02-2019
  Op 1 maart vindt het symposium 'goed gespoord van west naar noord' plaats. Met nog krap een week te gaan zijn er al ruim 200 kaarten besteld voor dit evenement dat georganiseerd wordt door CDA Noordoostpolder, D'66 en de BAN. Johan Goos, Wim van Wegen en Henk Pals trekken samen ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-02-2019
  Op vrijdagavond 1 maart aanstaande vindt het Symposium “Goed gespoord van West naar Noord”  plaats. De avond wordt georganiseerd door D66 en CDA Noordoostpolder en het ondernemersplatform BAN (Bedrijven Actief Noordoostpolder). Dit symposium is wat ons betreft de aanzet om de verbinding tussen het Westen en Noorden op de politieke agenda ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 21-03-2019
  Het areaal agrarische grond en het gebruik van agrarische grond gaat wijzigen in de toekomst. Dat blijkt uit onderzoek van de Wageningen Universiteit en het Kadaster. Het onderzoek is onlangs aangeboden aan staatssecretaris Knops (ministerie van Binnenlandse Zaken). ChristenUnie-SGP in de gemeenteraad van Noordoostpolder heeft raadsvragen gesteld aan het college. Kavelruil ‘Het ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-03-2019
  De fractie van de ChristenUnie-SGP wenst u Gezegende kerstdagen en een Voorspoedig 2019! Verder lezen »
 • Gepost op 21-03-2019
  De ontwikkelingen rondom ons ziekenhuis MC Zuiderzee, waaronder Emmeloord, volgen zich snel op. Dinsdag werd uitstel van betaling aangevraagd. Woensdag sloot de afdeling Verloskunde en trokken uitzendkrachten zich terug. Donderdagmorgen werd het ziekenhuis failliet verklaard. De kwaliteit van zorg lijkt in gevaar te komen. We volgen de situatie op de voet. ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks

 • Gepost op 21-03-2019
  Provinciaal is Groenlinks Flevoland verdubbeld van 2 naar 4 zetels. In de eerste kamer gaat Groenlinks van 4 naar zelfs 9 zetels. Wat een mooie uitslag voor GroenLinks! Categorie  nieuws ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-03-2019
  Uit onderzoek blijkt dat in onze gemeente 19% van de inwoners laaggeletterd is en dat is ruim 3% meer dan landelijk. We hebben het dus over 1 op de 5 inwoners die laaggeletterd zijn. Wij willen dan ook dat de communicatie naar onze ... Verder lezen »
 • Gepost op 15-03-2019
    VOOR VERANDERING IN DE EERSTE KAMER Met jouw stem pakken we klimaatverandering echt aan! We kiezen voor onze leraren, verpleegkundigen en agenten, niet voor multinationals. Met jouw stem verliest kabinet-Rutte 3 zijn meerderheid in de eerste kamer.   VOOR VERANDERING IN FLEVOLAND Groen leiderschap: we investeren in ... Verder lezen »


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 10-01-2019
  Vandaag is bekend geworden dat de gemeente Noordoostpolder het pand Dr. Jansen ziekenhuis heeft gekocht. In het persbericht wat door de gemeente is uitgegaan wordt aangegeven dat het aankopen een bevoegdheid van het college van Wethouders en Burgemeester zou zijn. Dit laatste roept vragen op bij de SP fractie. Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2018
  Er is een petitie gestart door een inwoner van Flevoland voor het behoud van het ziekenhuis. Als SP Flevoland ondersteunen we deze petitie. Doordat zorgverzekeraars geen toekomst meer zien in het ziekenhuis, is vandaag het faillissement uitgesproken.  Fractievoorzitter van de Statenfractie, Frans Mulckhuijsen:  “Patiënten en zorgverleners zijn de speelbal ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2018
  Iedereen moet recht hebben op een goed en gezond huis om in te wonen. Maar helaas is dit nu te vaak niet het geval: achterstallig onderhoud wordt vaak niet aangepakt door de verhuurder. Dit leidt tot problemen zoals tocht, een hoge energierekening, ongedierte en zelfs tot ongezonde schimmel in ... Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder