Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 20-12-2022
  De regering heeft in november 2021 middels een Kamerbrief beloofd de PAS-melders binnen drie jaren te legaliseren. Van deze belofte is tot dusver weinig concreet gerealiseerd. In oktober zijn na een moeizaam en breekbaar proces door de heer Remkes afspraken tussen kabinet en vertegenwoordigers van de agrarische sector op papier gezet: ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-07-2022
  CDA Noordoostpolder voelt zich door COA voor voldongen feit gezet CDA Noordoostpolder heeft alle begrip dat er wat gedaan moet worden aan het asielzoekersprobleem in Ter Apel. Zij vindt het schrijnend wat er daar gebeurt, maar vindt het onbegrijpelijk dat de verschuiving juist naar Bant in de Noordoostpolder moet. Grenzend aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-07-2022
  De eerste 1000 dagen van een kind zijn cruciaal voor een goede start in het leven. Als daar problemen ontstaan door stress, slechte voeding of gebrek aan aandacht, ontstaat er een achterstand in ontwikkeling die niet meer goed gemaakt wordt. Voor de gezondheid en ontwikkeling van een kind zou het ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 17-11-2022
  Donderdagavond heeft de gemeenteraad van Noordoostpolder ingestemd om alle zondagen vrij te geven als koopzondag. “Onvoorstelbaar dat dit besluit is genomen, dit komt hard aan”, aldus fractievoorzitter Sjoerd de Boer. (ChristenUnie-SGP Noordoostpolder).Kleine ondernemers en dorpssupermarkten zijn tegen De Boer: “We hebben als gemeenteraad afgesproken dat we eerst naar onze inwoners luisteren. ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-07-2022
  Wij hebben kennis genomen van de plannen van de rijksoverheid voor een aanmeldcentrum voor asielzoekers in onze gemeente. We zijn tegen de plannen zoals die er nu liggen. We hebben ook veel vragen. Voorop blijft staan dat ChristenUnie-SGP vindt dat wij mensen die op de vlucht zijn vanwege moeilijke omstandigheden ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2022
  Goed luisteren waar onze jeugd momenteel naar op zoek is. Zo omschrijft Anjo Simonse, raadslid namen de ChristenUnie-SGP, zijn voorstel wat hij maandag 4 juli indient tijdens de raadsvergadering. De jeugd wil graag naar buiten en op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging zijn. Een pumptrackbaan is daar een hele ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 30-01-2023
  Foto: SPSteeds meer mensen kunnen hun energierekening niet betalen. Daarom komen we op zaterdag 11 februari in actie. Want het is genoeg geweest! Terwijl wij in de kou zitten, maken Essent, Eneco en Vattenfall samen een miljard winst per jaar. In plaats van onze rekening te verlagen, wordt dit ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-01-2023
  Wij hebben als SP een brief gestuurd naar de PvdA. Hieronder te lezen:We sturen u deze brief omdat de SP afdeling Noordoostpolder maakt zich zorgen. Zorgen over de wethouders die u voordraagt. Zorgen over de uitspraken over de afgetreden wethouder en de impact die de uitspraken heeft op onze ... Verder lezen »
 • Gepost op 27-11-2022
  Woningcorporatie, Mercatus  moet zo snel mogelijk bekend maken welke huizen zij de komende jaren wil gaan slopen. Dat stelt de SP in een open brief aan de verhuurder. Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder