Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 31-03-2021
  We zijn heel blij dat het volgende nieuws openbaar mag: De heer R.T. (Roger) de Groot uit Zuidwolde  bij de commissaris van de Koning aanbevolen wordt als de nieuwe burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. De gemeenteraad heeft dit besluit dinsdag 30 maart genomen in een besloten raadsvergadering, op voorstel van de vertrouwenscommissie. ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-03-2021
  Hoe zetten we Noordoostpolder op de kaart en waarom is dat belangrijk? Gebiedsmarketing is het creëren van het “merk” Noordoostpolder, dus meer dan alleen promotie. Gebiedsmarketing omvat een brede focus van wonen, werken en bezoeken, waarbij het tevens gaat van gemeente naar gemeenschap. Ook is een gebiedsmarketingplan een leidraad voor beleid, ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-03-2021
  In 2022 treedt de nieuwe wet Inburgering in werking. Gemeentes worden verantwoordelijk om nieuwe inwoners zo snel mogelijk mee te laten doen, bij voorkeur via (betaald) werk.  Naar ons idee een goed streven, het CDA vindt het belangrijk dat mensen snel meedoen in de maatschappij. De gemeentes krijgen de regie op ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 29-12-2020
  De fracties van CDA en ChristenUnie-SGP in Noordoostpolder roepen de kerken op tijdens oud en nieuw hun kerkklokken te luiden. De partijen verwachten door het vuurwerkverbod een relatief stille jaarwisseling en willen het knallen dit jaar daarom vervangen door klokgelui. ‘Als teken van verbondenheid tussen al onze inwoners in deze ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-12-2020
  ChristenUnie-SGP vindt dat er snel een oplossing moet komen voor de PAS-melders. De partij heeft hierin medestanders gevonden in VVD, CDA en Politieke Unie. De boeren die een PAS-melding hebben gedaan, verkeren al anderhalf jaar in onzekerheid over het voortbestaan van hun bedrijf. “Hoog tijd voor een oplossing”, vindt Gerda Knijnenberg-Alblas, ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-11-2020
  In de raadsvergadering van 9 november is een begroting aangeboden met bezuinigingen. Door de onzekerheid over de toekomst begrijpen we dat dit nodig is. Echter, deze bezuinigingen zullen ook maatschappelijke effecten hebben. Ook is onze gemeente Noordoostpolder financieel gezien een sterke en gezonde gemeente. Daarom is in de raadsvergadering onze ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder