Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 09-12-2019
  Johan Goos gaf een interview aan Omroep Flevoland. Beluister deze podcast over de Lelylijn. https://www.omroepflevoland.nl/gemist/radio/176246/podcast-lobby-voor-de-lelylijn?id=176246 Verder lezen »
 • Gepost op 09-12-2019
  Staan we er over 4 jaar nog zo voor? Of, reiken de bomen tot aan de hemel? De najaarsrapportage komt ongeveer overeen met de prognose van voorjaarsrapportage. Dat is mooi! Maar, er is een verschil! De bijdrage van de algemene uitkering is lager. De middelen die we vanuit het Gemeentefonds ontvangen ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-12-2019
  VERBINDEN MET SNELHEID Een snelle verbinding tussen de Randstad en Noord-Nederland is een must voor het ondernemersklimaat in Nederland. Voor de spreiding op de woningmarkt, voor het ontlasten van het spoor in Zwolle, voor de bereikbaarheid van de regio, voor de werkgelegenheid en het draagt bij aan duurzaam vervoer. Daarom wil ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 21-01-2020
  Tijdens de raadsvergadering van 27 januari staat afvalscheiding op de agenda. Het college vraagt aan de gemeenteraad om de afvalscheiding verder te verbeteren. De gemeente wil dat bewoners in 2025 per persoon per jaar nog 60 kilo restafval overhouden. Nu is dat gemiddeld ongeveer 140 kilo per persoon. De landelijke overheid ... Verder lezen »
 • Gepost op 23-12-2019
  Op U zo wil ik bouwen Het jaar 2019 ligt al weer bijna achter ons. Een jaar met politieke hoogtepunten en dieptepunten. Bij alles geldt de belijdenis en bede die we in het zesde couplet van ons volkslied vinden: 'Mijn schild ende betrouwen, zijt Gij o God mijn HEER, op U ... Verder lezen »
 • Gepost op 08-07-2019
  Maandagmiddag 8 juli is Hilde Versprille geïnstalleerd als burgerraadslid voor de ChristenUnie-SGP fractie in Noordoostpolder. Ze is daarmee zeer waarschijnlijk het jongste burgerraadslid van Nederland. Jong talent De 18-jarige Hilde is het jonge talent bij de CU-SGP fractie. Ze volgt de opleiding tot Onderwijsassistent in Kampen. "Onderwijs spreekt me aan. In de ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 

 • Gepost op 25-09-2019
  “Van meer naar beter” Het 1e zondagmiddag-event van PvdA-NOP 13 oktober 2019 De PvdA-NOP organiseert  zondagmiddag 13 oktober op de drafbaan te Emmeloord  een “ inspiratie Event” voor iedereen.  Met als titel “van meer naar beter” Met bijzondere (jonge) sprekers uit en van buiten  Noordoostpolder.  Het gaat over de wereld ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-08-2019
  De fractie van PvdA-NOP heeft de verantwoordelijkheden en taken voor dit seizoen als volgt verdeeld. Dit was nodig, omdat Marjolein Keizer de taken definitief  heeft neergelegd. Ook is de fractie versterkt met twee fractiemedewerkers, nl. Reggie Dinsbach en Rob Roza. Zo blijft voor de inwoners van Noordoostpolder mooi duidelijk wie ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2018
  PvdA-NOP trots op eigen kracht! Wij zijn trots op het bereikte resultaat van twee zetels en met dank aan de kiezer. Tot voor kort maakte de PvdA-NOP, met één raadslid, deel uit van fractiecombinatie PvdA-GL. De  inzet van Rien van der Velde in de raad, de actieve aanwezigheid van kandidaat ... Verder lezen »


Groenlinks


SP Noordoostpolder


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder