Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 02-10-2019
  Kunnen we onze ambities allemaal wel waar maken? Dank aan de ambtelijke dienst, het is altijd een hele klus om voorjaarsrapportage en perspectiefnota aan de raad aan te bieden. De voorjaarsrapportage laat zien dat we redelijk op koers liggen en uitkomen met onze middelen. Wij zijn benieuwd waar het college mee komt ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-07-2019
  Het huishoudboekje van Noordoostpolder is op orde. Een mooie constatering waarvoor het college lof verdient. Gedegen financieel beleid is voor het CDA altijd een voorwaarde van behoorlijk bestuur. Niet als doel op zich, maar omdat een euro slechts eenmaal kan worden uitgegeven en we toekomstige generaties niet mogen opzadelen ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-05-2019
  Tijdens een feestelijke bijeenkomst en in aanwezigheid van minister Hugo de Jonge tekende Marian Uitdewilligen het manifest Eén tegen eenzaamheid. Het doel van één tegen eenzaamheid is de trend van eenzaamheid onder ouderen te doorbreken, door eenzaamheid eerder te signaleren. Door zowel landelijk als lokaal coalities te smeden, wordt dit ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 08-07-2019
  Maandagmiddag 8 juli is Hilde Versprille geïnstalleerd als burgerraadslid voor de ChristenUnie-SGP fractie in Noordoostpolder. Ze is daarmee zeer waarschijnlijk het jongste burgerraadslid van Nederland. Jong talent De 18-jarige Hilde is het jonge talent bij de CU-SGP fractie. Ze volgt de opleiding tot Onderwijsassistent in Kampen. "Onderwijs spreekt me aan. In de ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2019
  EMMELOORD, 2 juli 2019 | De pioniersgeschiedenis, Schokland, de Zuiderzee: ze maken deel uit van de geschiedenis van Noordoostpolder. Veel vrijwilligers en organisaties houden zich hiermee bezig, vanuit hun eigen perspectief en enthousiasme voor vaak een gedeelte van die geschiedenis. Ze hebben dikwijls een eigen archief met waardevolle informatie, documenten ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-07-2019
  Gemeenten in Flevoland werken veel samen. Bijvoorbeeld bij de GGD, de Veiligheidsregio of Concern voor werk. De vergaderingen van de besturen van deze samenwerkingsverbanden kunnen transparanter, vinden ChristenUnie-SGP en PvdA in Noordoostpolder. Openbaarheid Sjoerd de Boer, fractievoorzitter ChristenUnie-SGP: "De vergaderingen van deze algemeen besturen zijn in principe openbaar. Heel weinig mensen weten ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 

 • Gepost op 25-09-2019
  “Van meer naar beter” Het 1e zondagmiddag-event van PvdA-NOP 13 oktober 2019 De PvdA-NOP organiseert  zondagmiddag 13 oktober op de drafbaan te Emmeloord  een “ inspiratie Event” voor iedereen.  Met als titel “van meer naar beter” Met bijzondere (jonge) sprekers uit en van buiten  Noordoostpolder.  Het gaat over de wereld ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-08-2019
  De fractie van PvdA-NOP heeft de verantwoordelijkheden en taken voor dit seizoen als volgt verdeeld. Dit was nodig, omdat Marjolein Keizer de taken definitief  heeft neergelegd. Ook is de fractie versterkt met twee fractiemedewerkers, nl. Reggie Dinsbach en Rob Roza. Zo blijft voor de inwoners van Noordoostpolder mooi duidelijk wie ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2018
  PvdA-NOP trots op eigen kracht! Wij zijn trots op het bereikte resultaat van twee zetels en met dank aan de kiezer. Tot voor kort maakte de PvdA-NOP, met één raadslid, deel uit van fractiecombinatie PvdA-GL. De  inzet van Rien van der Velde in de raad, de actieve aanwezigheid van kandidaat ... Verder lezen »


Groenlinks


SP Noordoostpolder


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder