Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder


ChristenUnie NOP


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks

 • Gepost op 06-12-2018
  De Nederlandse regering heeft als doel gesteld dat de economie in 2050 volledig circulair is. In een circulaire economie bestaat afval niet meer. In plaats daarvan worden grondstoffen telkens opnieuw gebruikt en wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Die aanpak spreekt GroenLinks Noordoostpolder ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-12-2018
  Vorige week heeft de groep een initiatiefvoorstel aangeboden aan wethouder Marian Uitdewilligen. Hierin staan de wensen voor het type Tiny House en mogelijke locaties in Noordoostpolder. Eind januari (2019) reageert de gemeente op dit initiatiefvoorstel. Op dit moment zijn er zeven kandidaten die samen ... Verder lezen »
 • Gepost op 02-12-2018
  Bas de Reus (32) heeft ondanks zijn jonge leeftijd al veel ervaring in de politiek. Hij was zes jaar raadslid in Lelystad en is sinds juni jl. Burgercommissielid in de Provinciale Staten van Flevoland. Volgens de kandidatencommissie is hij ‘sterk gericht op bruggen ... Verder lezen »


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 10-01-2019
  Vandaag is bekend geworden dat de gemeente Noordoostpolder het pand Dr. Jansen ziekenhuis heeft gekocht. In het persbericht wat door de gemeente is uitgegaan wordt aangegeven dat het aankopen een bevoegdheid van het college van Wethouders en Burgemeester zou zijn. Dit laatste roept vragen op bij de SP fractie. Verder lezen »
 • Gepost op 25-10-2018
  Er is een petitie gestart door een inwoner van Flevoland voor het behoud van het ziekenhuis. Als SP Flevoland ondersteunen we deze petitie. Doordat zorgverzekeraars geen toekomst meer zien in het ziekenhuis, is vandaag het faillissement uitgesproken.  Fractievoorzitter van de Statenfractie, Frans Mulckhuijsen:  “Patiënten en zorgverleners zijn de speelbal ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2018
  Iedereen moet recht hebben op een goed en gezond huis om in te wonen. Maar helaas is dit nu te vaak niet het geval: achterstallig onderhoud wordt vaak niet aangepakt door de verhuurder. Dit leidt tot problemen zoals tocht, een hoge energierekening, ongedierte en zelfs tot ongezonde schimmel in ... Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder