Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder


ChristenUnie NOP

  • Gepost op 07-09-2021
    De ChristenUnie en de SGP komen de komende gemeenteraadsverkiezingen in Noordoostpolder weer met een gezamenlijke lijst uit. De besturen van beide politieke partijen hebben dit deze week besloten. Reeds uit 2002 stamt deze innige samenwerking tussen beide partijen. De beide besturen ervaren deze samenwerking als “waardevol en zeer prettig.” De achterliggende ... Verder lezen »
  • Gepost op 07-07-2021
    Borstkankerdiagnose een jaar later voor 40 vrouwen Het onderzoek naar borstkanker wordt nog maar eens in de 3 jaar uitgevoerd in plaats van iedere 2 jaar. Dat brengt teveel risico’s met zich mee, heeft de gemeenteraad maandag unaniem uitgesproken. Gerda Knijnenberg, raadslid voor ChristenUnie-SGP: “Straks zijn er in onze gemeente 40 ... Verder lezen »
  • Gepost op 05-07-2021
    Ons raadslid Yosef Mahmoud leverde in de raadsvergadering van 5 juli een bijdrage aan de algemene beschouwingen waarin hij vertelt over onze visie voor de gemeente Noordoostpolder. Daarnaast vroeg hij aandacht voor een aantal onderwerpen, waaronder wachtlijsten en -tijden in de jeugdzorg en een gedenkplaats voor te vroeg geboren baby's: Voorzitter, We ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder