Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 06-07-2023
  CDA Noordoostpolder ziet kansen voor bossenstrategie Provincie Als het aan de Provincie Flevoland ligt, is er in 2050 minstens 1700 hectare bos aangelegd in de Noordoostpolder, waarvan 1200 hectare in 2030. CDA Noordoostpolder vindt dat er goed gekeken moet worden naar waar dit geplaatst gaat worden en dat er niet lukraak ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-07-2023
  Motivatiebedrag voor sport in de openbare ruimte Als het aan het CDA ligt, komt er ieder jaar een bijdrage van 50.000,- euro beschikbaar voor meer sport en bewegen in de openbare ruimte van de Noordoostpolder. Op 12 juni hebben diverse initiatiefnemers uit de polderdorpen sport ideeën voor hun dorp gepitcht aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-02-2023
  Zaterdag is in Almere het officiële startschot gegeven voor de campagne voor de verkiezingen voor Provinciale Staten en het Waterschap. Als een groene golf gingen de CDA'ers de straat op om met mensen in gesprek te gaan over hun stad en hun provincie. De komende weken komt u ons ook ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 25-04-2023
  Raadslid Gerda Knijnenberg-Alblas uit Noordoostpolder vertrekt 5 juni uit de gemeenteraad vanwege een nieuwe baan. “Een enorm talent verlaat ons”, aldus Andries Poppe namens het bestuur. Het bestuur heeft in Monica Koers-Haasnoot een waardig opvolger gevonden.Afscheid van Gerda Knijnenberg-Alblas Gerda heeft een nieuwe baan die niet te combineren is met het ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder