Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 17-03-2022
  Het was een spannende avond gisteravond in de voyer van het gemeentehuis. Na drie dagen van stemmen kwamen de uitslagen al snel binnen.  Wij willen iedereen hartelijk bedanken die op ons gestemd heeft. Genoeg stemmen voor 5 zetels. Eén zetel minder dan vorig jaar, maar genoeg om onze plannen waar te ... Verder lezen »
 • Gepost op 28-02-2022
  CDA Noordoostpolder heeft de flyer ook in gewone taal geschreven. Klik op de foto's links. Lees het maar rustig door. Zijn er toch nog vragen? Neem contact met ons op. Laat het ons ook weten als je de flyer graag op papier wilt ontvangen. Verder lezen »
 • Gepost op 18-02-2022
  In de commissie vergadering van 14-2-2022 heeft Jos Bus namens CDA Noordoostpolder zijn teleurstelling laten blijken dat in het bestemmingsplan Marknesse fase 4 er nog steeds is vastgehouden aan de traditionele inrichting van deze wijk en er geen explicitiete aandacht is voor CPO. Een CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) is een aantrekkelijke ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 08-03-2022
  De lokale partij CU-SGP heeft een film opgenomen met een tolk Nederlandse Gebarentaal. “Want iedere inwoner heeft recht op informatie over de gemeenteraadsverkiezingen”, aldus raadslid Gerda Knijnenberg (CU-SGP). Iedereen doet mee “Iedereen doet mee, ook onze dove en slechthorende inwoners.” In een aantal minuten vertelt Knijnenberg over de speerpunten van de partij. ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-03-2022
  Na een oproep op social media door de ChristenUnie-SGP, gingen meerdere vrijwilligers zaterdagmorgen aan de slag. “We hebben vele zakken vol zwerfvuil verzameld”, aldus lijsttrekker Simonse. Verrassend eenvoudig Lijsttrekker Simonse (CU-SGP), even energiek als altijd: “hoe maak je de wereld weer een beetje mooier? Best lastig om dit soms praktisch te maken. ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-03-2022
  “Wat heel veel inwoners niet weten, is dat de gemeente nog oude aandelen Enexis op de plank heeft liggen”, zegt raadslid Sjoerd de Boer (CU-SGP). “Die zijn meer dan een miljoen euro waard. Ze horen niet tot de spaarpot van de gemeente. Laten we die aandelen verkopen en inzetten voor ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 09-11-2021
  In maart 2014 zijn we als SP in de raad gekomen met drie zetels. Dat was wennen, hoe werkt dat de politiek? Wat bereiken we nu in de raad? Toen kwam onze tweede periode in 2018, we kwamen met twee zetels in de raad. Een hele nieuwe raad en ... Verder lezen »
 • Gepost op 01-03-2021
  Stemmen moet voor mensen zo makkelijk en veilig mogelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat er voor iedereen een stembureau in de buurt is. Omdat niet elk stemlokaal kan voldoen aan de corona-regels, zoals het mogelijk maken van de 1,5 meter afstandsregel, willen sommige gemeenten stembureaus sluiten. Dit zie ... Verder lezen »
 • Gepost op 06-09-2020
  Zaterdag 5 september stond de SP op het Kettingplein in Emmeloord om 'loonijsjes' uit te delen. Zorgverleners verdienen onze grootste waardering. Tijdens de coronacrisis heeft heel Nederland terecht geapplaudisseerd. Maar daar mag het niet bij blijven. Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder