Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 21-09-2020
  Vrijdagavond 18 september hield CDA Noordoostpolder een thema-avond over wonen in het Voorhuys in Emmeloord, met als hoofdgast oud-Emmeloorder en Tweede Kamerlid voor het CDA Julius Terpstra. Wonen is een 'hot'-item; Er is een landelijk een groot woningtekort, we hebben te maken met PFAS en stikstofmaatregelen, starters krijgen moeilijk een toereikende ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-09-2020
  Op 18 september om 20.15 uur houdt CDA Noordoostpolder een thema-avond (volgens de corona-richtlijnen)  over wonen. Een heel actueel onderwerp, want hoe zit het met al die huizen die gebouwd moeten worden? En hoe  passend zijn die huizen voor de verschillende doelgroepen ? Voldoet dat aan de wensen voor senioren? Hoe ... Verder lezen »
 • Gepost op 18-09-2020
  Vrijdagavond 18 september in ’t Voorhuys (volgens de corona-rechtlijnen) houdt het bestuur van 19.30 tot 20.00 uur de algemene ledenvergadering. Om 20.15 start aansluitend de thema-avond over Wonen. Aanmelden is noodzakelijk. Stuur hiervoor een mail naar: secretaris@noordoostpolder.cda.nl Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 01-07-2020
  Klimaatadaptatie en biodiversiteit zijn thema’s die een belangrijke rol spelen in tijden van klimaatverandering. Door extremere weersomstandigheden is het nodig dat onze omgeving daar op voorbereid is. Daarnaast wordt de biodiversiteit bedreigd door het veranderende klimaat. Deze thema’s gaan over de inrichting van onze polder, dus betreft het gemeentelijk beleid. Klimaatadaptatie ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-06-2020
  Het gemeentefonds is voor de gemeente de grootste bron van inkomsten. Momenteel is er landelijk een herverdeling van dit fonds in voorbereiding. Hieruit is gebleken dat deze herverdeling gunstiger uitpakt voor stedelijke gemeenten, dan voor plattelandsgemeenten. Bij de voorgestelde herverdeling zou dat voor de gemeente Noordoostpolder een negatief effect van ... Verder lezen »
 • Gepost op 29-06-2020
  Ons raadslid Gerda Knijnenberg-Alblas leverde in de raadsvergadering op 29 juni een bijdrage aan de algemene beschouwingen: Voorzitter, gemeenteraad, college en gasten, Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid. Wij staan hier graag met u bij stil in het besef dat vrede, vrijheid en gerechtigheid niet vanzelfsprekend zijn. Vrijheid schept verantwoordelijkheid. Vrijheid verbindt. ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 

 • Gepost op 25-09-2019
  “Van meer naar beter” Het 1e zondagmiddag-event van PvdA-NOP 13 oktober 2019 De PvdA-NOP organiseert  zondagmiddag 13 oktober op de drafbaan te Emmeloord  een “ inspiratie Event” voor iedereen.  Met als titel “van meer naar beter” Met bijzondere (jonge) sprekers uit en van buiten  Noordoostpolder.  Het gaat over de wereld ... Verder lezen »
 • Gepost op 21-08-2019
  De fractie van PvdA-NOP heeft de verantwoordelijkheden en taken voor dit seizoen als volgt verdeeld. Dit was nodig, omdat Marjolein Keizer de taken definitief  heeft neergelegd. Ook is de fractie versterkt met twee fractiemedewerkers, nl. Reggie Dinsbach en Rob Roza. Zo blijft voor de inwoners van Noordoostpolder mooi duidelijk wie ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-03-2018
  PvdA-NOP trots op eigen kracht! Wij zijn trots op het bereikte resultaat van twee zetels en met dank aan de kiezer. Tot voor kort maakte de PvdA-NOP, met één raadslid, deel uit van fractiecombinatie PvdA-GL. De  inzet van Rien van der Velde in de raad, de actieve aanwezigheid van kandidaat ... Verder lezen »


Groenlinks


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 06-09-2020
  Zaterdag 5 september stond de SP op het Kettingplein in Emmeloord om 'loonijsjes' uit te delen. Zorgverleners verdienen onze grootste waardering. Tijdens de coronacrisis heeft heel Nederland terecht geapplaudisseerd. Maar daar mag het niet bij blijven. Verder lezen »
 • Gepost op 30-08-2020
  Foto: SP Verder lezen »
 • Gepost op 29-08-2020
  Het is tijd voor actie. Actie voor de zorg. Want onze zorgverleners verdienen meer dan alleen applaus. De coronacrisis heeft nog eens onderstreept hoe belangrijk goede zorg is. Ook zijn er de komende tijd veel meer mensen nodig die in de zorg willen werken zodat goede zorg voor iedereen ... Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder