Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 07-07-2022
  CDA Noordoostpolder voelt zich door COA voor voldongen feit gezet CDA Noordoostpolder heeft alle begrip dat er wat gedaan moet worden aan het asielzoekersprobleem in Ter Apel. Zij vindt het schrijnend wat er daar gebeurt, maar vindt het onbegrijpelijk dat de verschuiving juist naar Bant in de Noordoostpolder moet. Grenzend aan ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-07-2022
  De eerste 1000 dagen van een kind zijn cruciaal voor een goede start in het leven. Als daar problemen ontstaan door stress, slechte voeding of gebrek aan aandacht, ontstaat er een achterstand in ontwikkeling die niet meer goed gemaakt wordt. Voor de gezondheid en ontwikkeling van een kind zou het ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-07-2022
  Opdracht aan wethouder Gillissen: Meer beweegmogelijkheden in wijken en dorpen Het college heeft de motie van het CDA en de PU omarmd om in openbare ruimten meer beweegmogelijkheden te realiseren. Volgend jaar moet de wethouder met concrete voorstellen naar de raad komen. Steeds minder mensen zijn lid van een sportvereniging en er wordt ... Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 06-07-2022
  Wij hebben kennis genomen van de plannen van de rijksoverheid voor een aanmeldcentrum voor asielzoekers in onze gemeente. We zijn tegen de plannen zoals die er nu liggen. We hebben ook veel vragen. Voorop blijft staan dat ChristenUnie-SGP vindt dat wij mensen die op de vlucht zijn vanwege moeilijke omstandigheden ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2022
  Goed luisteren waar onze jeugd momenteel naar op zoek is. Zo omschrijft Anjo Simonse, raadslid namen de ChristenUnie-SGP, zijn voorstel wat hij maandag 4 juli indient tijdens de raadsvergadering. De jeugd wil graag naar buiten en op een laagdrempelige en eenvoudige manier in beweging zijn. Een pumptrackbaan is daar een hele ... Verder lezen »
 • Gepost op 04-07-2022
  De ChristenUnie-SGP heeft een amendement op de jaarstukken ingediend om de inkomensgrens van 120% van het gezinsinkomen te verhogen naar 130% voor de energietoeslag. Dit amendement is aangenomen en dat betekent dat een grotere groep aanspraak kan maken op een eenmalige energietoeslag van €800 in 2022.Raadslid Yosef van der Horst ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 18-08-2022
  Foto: Geert van Tol ©2016 Copyrights and distribution rights by Geert van Tol,Ben je er ook bij morgen 19 augustus? We gaan deze avond in gesprek met econoom, auteur en pensioenspecialist Rob de Brouwer. We zullen de huidige inflatie, koopkrachtdaling, achterblijvende lonen, en de roof van onze pensioenen bespreken. ... Verder lezen »
 • Gepost op 07-08-2022
  Tweede Kamerlid Bart van Kent (SP) komt op vrijdag 19 augustus om 19:30 langs in Emmeloord om te praten over koopkracht en de toekomst van ons pensioenstelsel. Samen met experts, ervaringsdeskundigen en activisten spreekt hij over de afbraak van het pensioenstelsel en hoe we dit samen kunnen stoppen. De ... Verder lezen »
 • Gepost op 26-07-2022
  Ongeveer 80 procent van de lucht die we inademen, bestaat uit stikstof (N2). Dit is een onschadelijk gas. Maar er zijn ook verbindingen met stikstof die wél schadelijk kunnen zijn voor de natuur, zoals stikstofoxiden (NOx) en ammoniak (NH3). Te veel daarvan is ongezond en slecht voor het milieu. ... Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder