Home
Home
Menu
empty

Politiek Noordoostpolder

CDA Noordoostpolder

 • Gepost op 21-12-2020
  De Decemberrapportage 2020 laat zien dat gemeente Noordoostpolder een positief resultaat heeft van 1,6 miljoen euro. Dit is een van de redenen waarom het CDA samen met de CU een motie heeft ingediend om de bezuinigingen voor 2021 en 2022 te verzachten met 900.000 euro. In april 2021 wordt een ... Verder lezen »
 • Gepost op 20-12-2020
  Als CDA zijn we voor een sterk en vitaal platteland. Om dit hier in de Noordoostpolder te versterken is er een Europese Leadersubsidie. De doelstelling van deze Leadersubsidie ​​is bewoners en organisaties  helpen om hun eigen plannen uit te voeren voor het verbeteren van hun leefomgeving. De gemeente Noordoostpolder doet ook ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-11-2020
  De eerste digitale fractieflits is uit. Via deze link, kunt u hem bekijken. Wilt u de fractieflits ook elke maand in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in via deze link. Let op: het kan zijn dat de Fractieflits in uw 'ongewenst post' terechtkomt.  Verder lezen »


ChristenUnie NOP

 • Gepost op 29-12-2020
  De fracties van CDA en ChristenUnie-SGP in Noordoostpolder roepen de kerken op tijdens oud en nieuw hun kerkklokken te luiden. De partijen verwachten door het vuurwerkverbod een relatief stille jaarwisseling en willen het knallen dit jaar daarom vervangen door klokgelui. ‘Als teken van verbondenheid tussen al onze inwoners in deze ... Verder lezen »
 • Gepost op 05-12-2020
  ChristenUnie-SGP vindt dat er snel een oplossing moet komen voor de PAS-melders. De partij heeft hierin medestanders gevonden in VVD, CDA en Politieke Unie. De boeren die een PAS-melding hebben gedaan, verkeren al anderhalf jaar in onzekerheid over het voortbestaan van hun bedrijf. “Hoog tijd voor een oplossing”, vindt Gerda Knijnenberg-Alblas, ... Verder lezen »
 • Gepost op 10-11-2020
  In de raadsvergadering van 9 november is een begroting aangeboden met bezuinigingen. Door de onzekerheid over de toekomst begrijpen we dat dit nodig is. Echter, deze bezuinigingen zullen ook maatschappelijke effecten hebben. Ook is onze gemeente Noordoostpolder financieel gezien een sterke en gezonde gemeente. Daarom is in de raadsvergadering onze ... Verder lezen »


VVD NOP


PvdA 


Groenlinks


SP Noordoostpolder

 • Gepost op 06-09-2020
  Zaterdag 5 september stond de SP op het Kettingplein in Emmeloord om 'loonijsjes' uit te delen. Zorgverleners verdienen onze grootste waardering. Tijdens de coronacrisis heeft heel Nederland terecht geapplaudisseerd. Maar daar mag het niet bij blijven. Verder lezen »
 • Gepost op 30-08-2020
  Foto: SP Verder lezen »
 • Gepost op 29-08-2020
  Het is tijd voor actie. Actie voor de zorg. Want onze zorgverleners verdienen meer dan alleen applaus. De coronacrisis heeft nog eens onderstreept hoe belangrijk goede zorg is. Ook zijn er de komende tijd veel meer mensen nodig die in de zorg willen werken zodat goede zorg voor iedereen ... Verder lezen »


D66 Noordoostpolder


Ons Noordoostpolder


Politieke Unie Noordoostpolder