Home
Home
Menu
empty

Vacatures in de regio Noordoostpolder


 • Gepost op 06-07-2020
  Dé kans om Ziggo monteur te worden! Zou je graag aan de slag gaan als Telecom Monteur, maar heb je hierin nog geen ervaring of een gerichte opleiding gevolgd? Lees dan snel verder, want Randstad biedt nu een baan met korte opleiding als telecom monteur Ziggo. Meteen na de opleiding ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Geen netwerkverbinding thuis?. O nee, wat nu?! Gelukkig kom jij dan als monteur van Ziggo langs om te helpen. Yes, na een lange dag werken heerlijk op de bank ploffen om mijn favoriete programma’s te kijken. Dank je wel monteur van Ziggo! Wil jij ook klanten blij maken? Word Ziggo ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Aansluingkje hier aansluitingkje daar. Lekker van hot naar her rijden om klanten te voorzien van netwerkverbinding zodat ze Ziggo internet, tv en telefonie kunnen ontvangen. Wil jij ook zo’n baan? Wij leiden je binnen 8 dagen op tot Ziggo monteur voor de werklocatie Flevoland! Startdatum is mogelijk op 15 juli, ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Ben jij op zoek naar een functie in een bouwomgeving? Houd je van fysiek werk en ben je niet bang voor vieze handen? Lees dan snel verder. Voor je gevoel loop je op een bouwplaats (gelukkig wel overdekt). Het product waar je mee werkt zijn bouwelementen voor nieuwbouw huizen. Met ... Verder lezen »
 • Gepost op 03-07-2020
  Ben jij op zoek naar een baan voor de langere tijd bij een bedrijf die ieder jaar groeit? Wilde je altijd een opleiding doen in de Farmaceutische branche, maar heb je daar nooit de kans voor gehad? Heb jij minimaal een behaalde VMBO diploma? Lees dan snel verder! Productiemedewerker met ... Verder lezen »
 • Gepost op 30-06-2020
  Wauw, lekker! Fulltime werken én veel geld verdienen. Hier maak je soms wel 6 dagen per week. Ga bij Koopman in Emmeloord aan de slag als orderpicker en verdien €12,29 per uur. Solliciteer direct! Wat krijg je van ons? Als orderpicker kun jij lekker veel uurtjes maken. Verder: Een ... Verder lezen »
 • Gepost op 11-06-2020
  Ben jij vrachtwagenchauffeur en ben jij beschikbaar van juli t/m begin september? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga jij doen? Jouw werkdag start rond 2.00 uur 's nachts op de vestiging in Almere. Je pakt een lekker bakkie koffie en dan begin jij met het laden van ... Verder lezen »
 • Gepost op 25-05-2020
  Voor ons groeiende hoveniersbedrijf in Almere zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend hovenier voor aanleg. Dit betekent dat je ruime ervaring hebt met het aanleggen van tuinen.Gestelde eisenJe bent verantwoordelijk voor de aanleg en onderhoud van tuinen bij particuliere en zakelijke klanten. Het is belangrijk dat je als ... Verder lezen »