Home
Home
Menu
empty

Vacatures in de regio Noordoostpolder


 • Gepost op 12-09-2019
  Brood, brood en nog eens brood! Wil jij werken in de zoete geur van brood, €10,79 bruto per uur verdienen en wel toeslagen tot wel 100% krijgen? En ben jij opzoek naar een parttime baan? Zoek dan niet verder, solliciteer direct via de knop en ga aan de slag als ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Parttime aan de slag als schoonmaker en een salaris verdienen van €10,79 bruto per uur? Komt voor de bakker! Want bij Goedhart in Emmeloord kun je nu aan de slag als schoonmaker voor 24 uur per week! Ben jij enthousiast geworden? Zorg dan dat je snel naar beneden scrolt zodat ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Dus jij zoekt een leuke bijbaan voor in het weekend? Iets waar je langere tijd aan de slag kunt en waar je ook leuk kan verdienen? Komt voor de bakker! Want bij Goedhart in Emmeloord kun je nu aan de slag als productiemedewerker en tot wel €21,58 bruto per uur ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Een leuke baan in de productie om de broodnodige centen te verdienen? En dan ook nog eens de mogelijkheid hebben om door te groeien tot operator? Fulltime aan de slag en tot wel €21,58 bruto per uur verdienen? Te gek toch?! Solliciteer dan naar de functie van productiemedewerker bij Goedhart ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Hé koukleum! Zie jij het wel zitten om kans te maken op een vast contract in een warme omgeving? Wil jij fulltime aan de slag en wil jij dan ook nog eens lekkere toeslagen bovenop je salaris verdienen? Komt voor de bakker! Want dit kunnen wij jou als operator bieden ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Voor het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zijn wij in omgeving Almere op zoek naar een enthousiaste en daadkrachtige onderzoeksmedewerker die een bijdrage levert aan een grote bevolkings database. Waar ga je werken? Het CBS is sinds 1899 de onafhankelijke organisatie die door middel van onderzoeken Nederland in cijfers ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Jij sleutelt graag, je bent technisch opgeleid en wilt jezelf verder ontwikkelen. Van steeksleutels tot cilinderkoppen, het is gewoon jouw ding. Ben je toe aan de volgende technische stap binnen onderstaande functies? Lees dan vooral verder! Openstaande functies Mechanica: Mechanisch (Elektro)Monteur Monteur Machinebouw Mechanisch Monteur Industrie Assemblage Monteur Robotmonteur ... Verder lezen »
 • Gepost op 12-09-2019
  Wat ga je doen Kruidvat is dé plek waar jij jouw ondernemerschap, commercieel inzicht en aanpakkersmentaliteit optimaal kunt inzetten en ontwikkelen. Je schakelt moeiteloos tussen de drukke werkzaamheden op de winkelvloer en jouw verantwoordelijkheden als Assistent Filiaalmanager. Samen met de Filiaalmanager maak je jullie winkel tot een succes. In die ... Verder lezen »