Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Willemijn uit Urk ontvangt 'Artiest van het Jaar award'

 Urkse artieste blijkt het meest geliefd bij achterban christelijke Spotify FamilyStream

 URK, 20160406 -- Op 5 april 2016 werd tijdens een live-uitzending van UrkFM bekend gemaakt, dat Willemijn de Munnik artiest van het jaar is. De burgemeester van Urk, C. van Maaren, overhandigde de prijs namens het bedrijf FamilyStream: de Spotify voor de reformatorische achterban. ''Ik dacht dat ik kwam voor een radio-interview, ineens werd ik gefeliciteerd met deze titel'', aldus Willemijn de Munnik. Zangeres Willemijn, ook wel bekend als Willemijn uit Urk is met meerdere albums te beluisteren op het platform. Ze wint deze titel omdat gebruikers het meest op haar hebben gestemd tijdens de FamilyStream Favorite, de zoektocht naar de populairste artiest.


Artiest van het jaar Willemijn van Urk
Volgens haar website zingt het negentienjarige Nederlandse zangtalent Willemijn uit Urk al vanaf het moment dat ze kan praten. Toen ze vijf was, werd ze lid van het Urker kinderkoor ‘Klein maar Dapper’. Bert Moll, dirigent van het bekende Urker Mannenkoor Hallelujah, ontdekte Willemijn tijdens een van de optredens van het kinderkoor. Willemijn brak in Nederland door met haar eerste CD/DVD: “Hoger dan de blauwe luchten”. Hierna bracht ze diverse cd's en dvd's op de markt, die sinds 2014 ook via de site FamilyStream online zonder reclame te beluisteren zijn.

 

Spotify voor de reformatorische lifestyle Onbeperkt muziek luisteren voor een vast bedrag per maand. Dat bieden muziekdiensten als Spotify met groot succes aan. Voor de reformatorische doelgroep is in 2014 FamilyStream opgericht. Frans Visser, initiatiefnemer van de nieuwe dienst legt uit: "De reformatorische muziek is niet of nauwelijks beschikbaar op diensten als Spotify. Zelf miste ik de mogelijkheid om deze prachtige muziek op een eigentijdse manier te beluisteren, daarom heb ik mij hard gemaakt hiervoor.'' FamilyStream heeft een ruim aanbod aan geestelijke- en klassieke muziek, die veel wordt beluisterd door de doelgroep en bijvoorbeeld liefhebbers van orgelmuziek.

 

Honderden artiesten die hun muziek streamen FamilyStream werkt voor het vinden van de juiste muziek samen met vrijwel alle muzieklabels, die deze muziek opnemen en produceren. Willemijn de Munnik is een van de honderden artiesten die te beluisteren is. Van haar zijn 5 albums online te beluisteren. Het album ‘Hoger dan de blauwe luchten’ is een van haar oudere albums, maar dankzij FamilyStream weer bijzonder populair.

 

Over FamilyStream: de Spotify voor de reformatorische lifestyle, die het sinds 2014 mogelijk maakt om onbeperkt en zonder reclame christelijke muziek te beluisteren. Initiatiefnemers van de 'Artiest van het Jaar award' die Willemijn de Munnik de eerste titel geven.
 

Over Willemijn de Munnik: Zangeres, ook wel bekend als Willemijn uit Urk, die handenvol albums uitbracht én met meerdere albums te beluisteren is via FamilyStream.nl. Winnares van de award `Artiest van het Jaar', doordat zij met haar muziek de meest beluisterde streams én stemmen trok.
Meer over Willemijn: www.willemijnopurk.nl/

fotografie Niels Beune

 

Terug naar overzicht

Delen: