Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Uit-jeTent in race voor VVV Rob de Bes Award 2012

EMMELOORD - Uit-jeTent is door VVV Noordoostpolder genomineerd voor de VVV Rob de Bes Award 2012. Dit is dè stimuleringsprijs van de hele VVV-sector voor ondernemers in de toerisme- en recreatiebranche. ‘Wij voelen ons vereerd‘, vertelt Anita Haverkamp van de organisatie. Om de prijs binnen te slepen, moet er nog wel gestemd worden door het publiek.

De VVV Rob de Bes Award bestaat uit een trofee en 10.000 euro netto prijzengeld. De VVV-sector wil met deze prijs verrassende of vernieuwende initiatieven van ondernemers belonen en hen een duwtje in de rug geven.


Publieksstemmen
Uit-jeTent is dit jaar één van de ruim 40 genomineerde organisaties. Het publiek beslist uiteindelijk welke organisatie de prijs mee naar huis mag nemen, door te stemmen tot en met 31 juli. De stemknop is te vinden op www.uit-jetent.nl. De vijf organisaties met de meeste publieksstemmen worden beoordeeld door een vakkundige jury onder leiding van de Commissaris van de Koningin Karla Peijs van de provincie Zeeland. De prijsuitreiking is tijdens het VVV-congres op donderdag 27 september in Apeldoorn.


Uit-jeTent
Uit-jeTent werd in het weekend van 8 tot en met 10 juni voor de tweede keer gehouden in de Noordoostpolder. Bezoekers konden voor een prikkie overnachten in accommodaties en kamperen op bestaande en speciaal voor de gelegenheid opgezette kampeerplekken op bijzondere plekken. Tegelijkertijd waren er allerlei activiteiten die de gasten letterlijk ‘uit de tent’ trokken.
Met het weekend hoopt de organisatie de Noordoostpolder te promoten. Haverkamp: ‘We willen laten zien dat de polder meer is dan rust, ruimte en groen. Er is van alles te beleven in dit buitengewoon mooie gebied.’
 

Terug naar overzicht

Delen: