Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Trash That Dress: enige mannelijke deelnemer zoekt steun

KRAGGENBURG – Trash That Dress bij Netl Park in Kraggenburg heeft nog maar één mannelijke deelnemer. Die kan wel wat steun gebruiken. Dus wil je als man tussen allemaal vrouwen in hun mooiste jurk je nette (trouw)pak trashen? Kom dan op zondag 26 mei naar Trash That Dress. Vrouwen die met hun (trouw)jurk het water in rennen, met taart gooien, champagne spuiten of verf smijten. Trash That Dress is de uitgelezen kans om nog één keer in trouwjurk of -pak of met een dure gala- en cocktailjurk op de foto te gaan, maar dan op spectaculaire wijze.

 

Loskomen van de werkelijkheid, zo ervaren deelneemsters dit gekke evenement. ‘Doen wat je al heel lang wilde doen. Met een (trouw)jurk het water inlopen, door het zand rollen en je laten beschilderen. Alles kan, maar niets moet.

 

Netl Park bij Kraggenburg vormt dit keer het decor. ‘Het is een bijzonder plek met duinen en makkelijke waterpartijen, waar je zo in kunt rennen, legt Tromp uit. Daarnaast vormen een oude straaljager, helikopter en levensgrote schaakspellen een mooi decor. Alles bij elkaar meer dan genoeg mogelijkheden voor geweldige foto’s.

 

www.hettrompenhuis.nl voor alle informatie en de kosten. Aanmelden kan tot 15 april via Deelname is geheel en uitsluitend op eigen risico. Alvast een tip: de jurk of het pak wordt na afloop weer schoon in de kookwas.

 

Foto Alexander Tromp <

Terug naar overzicht

Delen: