Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Tour of Art Flevoland

Tour of Art Flevoland  Lelystad staat het weekend 7 en 8 oktober voor de 3e keer in het teken van de Tour of Art Flevoland met bijdragen van kunstenaars uit heel Flevoland, onder andere een 8-tal kunstenaars uit Emmeloord, Nagele en Marknesse. In de Tour of Art Flevoland worden alleen locaties gebruikt, waar drie of meer kunstenaars gezamenlijk kunnen exposeren. In een aantal gevallen zijn dat ruimten van Lelystadse kunstenaars, maar veelal hebben wij bijzondere locaties gevonden.

De locaties die we dit jaar gebruiken, zijn: Locatie Ab Strijker, Apollo Hotel, Atelier de Veste/De Lak, van Campen Industries, ‘t Fjordje, Golf Event Center, Groei-end, JTL-gebouw, KUBUS, Atelier Lena Postuma, MAC3PARK, mBeelden, MTH (Meeuwsen ten Hoopen), Theater Posa, Tiny’s Galerie, YARDEN/Ölandshorst (alleen op zondag 8 oktober geopend).

Beide dagen bent u van 12.00 t/m 18.00 uur van harte welkom om van professionele Flevolandse kunst te komen genieten. Op alle locaties zijn gratis programmaboekjes met de complete route beschikbaar, de laatste informatie vindt u op onze website (www.tourofartflevoland.nl), Facebook en Twitter. Ook dit jaar zal er weer een expositie van alle deelnemers in de KUBUS te Lelystad plaatsvinden.
Dit jaar is dat van 16 september tot en met 11 oktober 2017. Elke kunstenaar levert voor deze overzichtstentoonstelling één kunstwerk in. Deze expositie geeft de bezoekers aan de Tour of Art de uitgelezen kans om keuzes te maken van de te bezoeken locaties.

www.tourofartflevoland.nl

Terug naar overzicht

Delen: