Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Nieuwe website VVV Noordoostpolder

Emmeloord - Deze week presenteert VVV Noordoostpolder een geheel nieuwe website met uitgebreide toeristische informatie voor bewoners en bezoekers van de Noordoostpolder.

De site geeft een ruim overzicht van de recreatieve mogelijkheden in de gemeente, zoals overnachtingsmogelijkheden, evenementen, horeca-aanbod en nog veel meer.

 

De website is gemaakt in opdracht van VVV Noordoostpolder en mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning van de gemeente Noordoostpolder. Anita Haverkamp-Boes van Bloeiprojecten heeft de nieuwe website voorzien van de content, zoals informatie, foto’s en filmpjes.

“Met deze nieuwe website willen we een zo’n compleet mogelijk beeld geven van recreatief-toeristisch Noordoostpolder” aldus Hans van de Klundert van het VVV bestuur. Andries Poppe, wethouder van o.a. Toerisme en Recreatie, vult aan: “De site ziet er kleurrijk uit en door de handige zoekfuncties per dorp of per activiteit, kan men snel de informatie vinden die men zoekt”.

De informatie op de nieuwe website is gekoppeld via NDTRC. Dit is de meest complete databank van Nederland, op het gebied van recreatie, toerisme en cultuur. Deze databank zorgt ervoor dat de Nederlandse informatie over toerisme en vrije tijd efficiënter toegankelijk wordt. Zo worden de items ook gepresenteerd op algemene VVV-sites en op vvvflevoland.nl. De website is te vinden via www.vvvnoordoostpolder.nl
 

Terug naar overzicht

Delen: