Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Namen DJ's Glazen Huis NOP bijna bekend

EMMELOORD – De organisatie van het Glazen Huis Noordoostpolder is er uit welke drie dj's drie etmalen worden opgesloten voor de Flevolandse editie van Serious Request. De namen worden dinsdag 20 december bekendgemaakt.

De hele provincie lijkt inmiddels in de weer voor het Glazen Huis Noordoostpolder. Op www.glazenhuisnop.nl is te zien dat er al veel acties op touw zijn gezet door particulieren en bedrijven in Flevoland. Doel is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor het Rode Kruis, dat het geld besteedt aan moeders in oorlogsgebieden.
Ook in en om het Glazen Huis in de Lange Nering is van alles te beleven van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 december. Zo zijn er optredens van voormalig TMF VJ Jeroen Post, die in 2010 meedeed aan Popstars en de Groningse rapper Kraantje Pappie.
Maar ook polderkoor Flevox en de polderbands 'N keer wat anders, Murphy's Law en Close to Soul komen muziek maken in het Glazen Huis.
Die laatste twee bands kunnen ook 'gekocht' worden voor een huiskamerconcert. Dat kan via de Glazen Huis-veiling. Bieden kan alvast via Koopplein.nl, de veiling is op zaterdag 24 december.
Hier worden niet alleen optredens aangeboden als kavel. Er zijn ook schoonheids- of kappersbehandelingen te koop, een jaarabonnement op een sportschool, taartworkshop of jeans. Op www.glazenhuisnop.nl is alle informatie over de veiling te vinden en de link naar Koopplein.nl met alle kavels.
Hier is vanaf dinsdag 20 december ook het complete programma te vinden, waarbij meer artiesten (BN-ers) bekend gemaakt worden. Acties kunnen nog steeds worden aangemeld via info@glazenhuisnop.nl. Tijdens de Serious Request kan er ook live gebeld worden met Glazen Huis Noordoostpolder via 0527-797000.
 

Terug naar overzicht

Delen: