Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

ING Nederland reikt Flevopenning Innovatief uit

Annerie Vreugdenhil, Directeur Zakelijk van ING Nederland zal aanstaande vrijdag tijdens het Flevopenningen Gala op de Creative Campus in Almere de prijsuitreiking doen van de begeerde Flevopenning Innovatief.

Er zijn drie Flevolandse bedrijven genomineerden voor de Flevopenning Innovatief, te weten: Schothorst Feed Research uit Lelystad, Wagenaar Wegbebakening uit Biddinghuizen en AlgaSpring uit Almere. De vakjury voor de Flevopenning Innovatief bestaat uit: Hedwig Boerrigter, Hoofd Economie en Samenleving provincie Flevoland en voorzitter van de vakjury; Robbert Jan Kromkamp, rayondirecteur MKB Flevoland ING; Jan van Hoogen, algemeen directeur Agrico en Joan Algra, senior projectmanager provincie Flevoland. ING is een grote sponsor van de Flevopenningen, waarmee het succes van zakelijk Flevoland wordt onderscheiden. Marcel de Goeij, ING regiodirecteur MKB Noord-West Nederland, heeft zitting in de hoofdjury die de Toponderneming 2014 aanwijst.

 

Annerie Vreugdenhil: “Als ING Nederland voelen wij ons betrokken bij de ondernemers in Flevoland. Het pioniersschap en de innovatieve instelling van vele Flevolandse ondernemers zorgen er voor Flevoland er economisch goed voor staat. Om onze betrokkenheid te onderstrepen steunen wij ook dit jaar de ondernemersverkiezing van Flevoland.”

 

De verkiezingen vinden plaats tijdens het Flevopenningengala, dat dit jaar z’n tweede lustrum viert. Het gala, dat als hét zakelijk netwerkevenement van Flevoland wordt beschouwd, wordt gehouden op de Creative Campus van MAC3PARK in Almere. De Flevopenning Toponderneming wordt uitgereikt door Jan-Nico Appelman, Flevolands gedeputeerde Economische Zaken en voorzitter van de hoofdjury van de Flevopenningen, samen met Henk Kamp, minister van Economische Zaken. De prijs beste Comakership 2014 wordt uitgereikt door onderwijswethouder René Peeters.
De 450 kaarten zijn bijna uitverkocht. Bestel nog uw kaarten om dit evenement niet te missen. Ontmoet creme de la creme van het Flevolandse bedrijfsleven en bestuurders. Een geweldige spannende ondernemersverkiezing, met een culinair 4-gangen Valentijnsdiner en een swingende afterparty met de internationale zangeres Laura Fygi. De presentatie is in handen van Diana Matroos bekend van RTL Z, BNR Nieuwsradio en RTL Nieuws.

 

Ondernemers opgelet: u mag deze avond echt niet missen. Wilt aanwezig zijn, bestel dan nu uw kaarten. OP=OP. U kunt ook uw eigen (ronde)tafel reserveren vanaf 8 personen. Kijk op onze website voor meer informatie: www.flevopenningen.nl
 

Terug naar overzicht

Delen: