Home
Home
Menu
Schokland © Pieter Bosch Fotografie

Glazen huis NOP deejays 2011 zijn bekend

Emmeloord - Woensdag 21 december om 15.00 uur worden drie dj’s voor drie dagen opgesloten in het Glazen Huis in Emmeloord. Zij draaien plaatjes voor het Serieus Request-goede doel, moeders in oorlogsgebieden. De dj-namen zijn Mark van den Akker, Gerben Kamphorst en Bennie Boes.

De drie vastende dj’s worden af en toe bijgestaan door andere bekende namen. Zo komt oud TMF VJ Jeroen Post, woensdag tussen 19:00 en 20:00 uur en 3FM deejay Barend van Deelen donderdagmiddag om 16.00 uur twee uur meedraaien. Bij de insluiting van de dj’s is Serieus Request 3 FM aanwezig. Iedereen is van harte welkom om deze actie mee te beleven aan de Lange Nering 128a in Emmeloord.

Mark van den Akker genoot de afgelopen 2 decennia al landelijke bekendheid als DJ op de radio door via de lokale radiozenders van de Noordoostpolder en Leeuwarden ontdekt te worden door de Vara op radio 3. Hier begon hij in de ochtend maar werd pas echt bekend toen hij de nachturen als 'Mark in the Dark' ging presenteren. Eind jaren 90 en in 2000 heeft hij dit dan ook nog een aantal jaren voor Radio 538 en Yorin FM op zijn eigen zeer herkenbare markante manier mogen doen.

Allround DJ Bennie Boes is sinds begin jaren 90 al een begrip aan het worden in de polder, waar hij o.a. bekend is geworden als de huisdj van café the Bottom. Sinds 2000 draait hij nu van Groningen tot Limburg, van boerenschuren tot kastelen en sinds een aantal jaren in het buitenland voor diverse grote reisorganisaties. Radio en de interactie met het publiek bi j het glazen huis lijkt hem dan ook een hele mooie uitdaging voor het goede doel!

Gerben Kamphorst, geboren en getogen in de Noordoostpolder, is de derde DJ in het Glazen Huis. Na achttien jaar Emmeloord, woont hij nu in Groningen waar hij Communicatie studeert. Vier jaar geleden begon hij bij RadioNOP met het programma ‘School’s Out’. De stap naar een eigen radioprogramma was klein. Het resultaat is nu al ruim anderhalf jaar te beluisteren op de prime-time van de zaterdagavond en draagt de naam ‘On The Radio’. Samen met zijn mede-DJ Lisa laat hij de luisteraar genieten van ontdekkingen op muzikaal gebied. Dit humorvolle programma garandeert een brede glimlach.

De dj’s hopen op veel publiek en steun voor het goede doel. Er zijn diverse optredens, acties en een veiling. Zaterdagmiddag om 15 uur worden de dj’s weer bevrijdt uit het Glazen Huis. De organisatie biedt die middag een cheque aan in Leiden bij het Glazen Huis van 3 FM. Verzoeknummers kunnen live worden aangevraagd, maar men kan ook bellen met telefoonnummer 0527 - 797 000. Meer informatie over acties en het programma is te vinden op www.glazenhuisnop.nl 
 

Terug naar overzicht

Delen: