Home
Home
Menu
Ramspol  © Pieter Bosch Fotografie

Vakantiepark t Urkerbos

Vorige Volgende

logo-vakantiepark-urkerbos.jpg Kindvriendelijke familiecamping in het bos op Urk bij het IJsselmeer: kampeerplaatsen en accommodatie verhuur van eenvoudig tot luxe met openluchtzwembad, speeltuin, horeca en verzorg pony's.
 
Op Urk kunt u heerlijk bijkomen van uw drukke dagelijkse bezigheden. Vissersplaats Urk aan het IJsselmeer heeft cultuur-historie, vele winkels en u kunt er heerlijk eten en drinken.  

Op onze kindvriendelijke familiecamping is voldoende te doen, zoals zwemmen in het openluchtzwembad, relaxen op het terras bij onze sfeervolle horeca, maar ook de speeltuin en bij de verzorgpony’s is een ideale plaats voor ontspanning en ontmoeting.  In de vakanties wordt er veel georganiseerd voor jong en oud. Honden (mits aangelijnd) zijn toegestaan op de kampeer- en camperplaatsen.

Vakantiepark t Urkerbos ligt in Flevoland, op de bodem van de vroegere Zuiderzee. Je herkent Flevoland meteen als je de provincie binnenrijdt: heldere lijnen, die ruimte, dat moderne. Urk is de parel van Flevoland.

De camping is geopend van 27 maart tot 30 september 2020.

Contact gegevens
Vakantiepark ‘t Urkerbos
Vormtweg 9
8321 NC Urk
Tel +31 (0)527 687775
info@urkerbos.nl

Website: www.urkerbos.nl